Със заповед на областния управител проф. Добромир Добрев бедственото положение на територията

...
Със заповед на областния управител проф. Добромир Добрев бедственото положение на територията
Коментари Харесай

Отменят бедственото положение в шестте общини в област Шумен

Със заповед на регионалния шеф проф. Добромир Добрев бедственото положение на територията на общините Нови пазар, Никола Козлево, Венец, Каолиново, Каспичан и Хитрино, считано от 16:00 часа през днешния ден, се анулира, съобщават от регионалната администрация в Шумен.  

Обстановката в засегнатите общини последователно се възстановява и тежката обстановка е овладяна след бурния вятър, блокирани пътища, снегонавявания, прекратено електроснабдяване и водоснабдяване.

Действията по превъзмогване на всички вреди не престават и всички структури в тези общини стартират да действат обикновено, показват от държавната институция.    

Екипите на „ Електроразпределение Север “ са на място и работят по премахване на повредите и стартиране на зареждането към селата Векилски, Пет могили, Каравелово и Красен дол в община Никола Козлево и село Тодор Икономово в община Каолиново. До края на деня се чака електрозахранването в тези обитаеми места да бъде възобновено. Водоподаването поетапно се възвръща след стартиране на зареждането към оборудванията на ВиК-Шумен, допълват от регионалната администрация.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР